IMG_7078-webMark-Outjers in Hart NibbrigDooyewaard Stichting. Atelier Mondriaan14 Dooyewaard Stichting. Atelier Hart Nibbrig.Atelier De Gors-Dooyewaard Stichting Blaricum12 Dooyewaard Stichting. Atelier Hart Nibbrig20 Het raam van Mondriaan gerestaureerdSchapendrift juni 2015Atelier Espinette-kelder atelierDe hut van MondriaanAtelier Espinette01 Tentoonstelling "De Hut van Mondriaan"
Theo Lohmann achter zijn schildersezel in zijn Atelier 1950La petite Espinette met Vera Lohmann 1924Dooyewaard Stichting in samenwerking met de HKUPortret Willem DooyewaardMondriaan tentoonstelling Dooyewaard StichtingJaap, en Willem & Jacoba Dooyewaard. Foto: Oorspronkelijke atelier.Jaap en Willem Dooyewaard. Foto: Singer Laren.
2006-Leon-Bekkema-Winnaarvan het Dooyewaard-StipendiumWolf Aartsen -Winnaar van het Dooyewaard Stipendium2007-2008-Hidenori-Mitsue-Winnaarvan het Dooyewaard-StipendiumStijn Rietman - winnaar van de Gerrit van Houten AtelierprijsLeon Roe Bekkema -Winnaar van het Dooyewaard StipendiumNathalie Duivenvoorden - Winnaar van het Dooyewaard StipendiumLOCUS FOCUS2006 Stijn RietmanEric Setz-Winnaar van het Dooyewaard StipendiumJessica Skowroneck-Koninklijke prijs voor de schilderkunstLiselot Veenendaal-Jurre Blom-Winnaar van het Dooyewaard-Stipendium 2016-2017Jessica Skowroneck-Winnaar van het Dooyewaard Stipendium1999-2000-Marijke-Sjollema - Winnaarvan het Dooyewaard-StipendiumHidenori Mitsue-Winnaar Dooyewaard StipendiumFietstochtRuben Kragt -Winnaar van het Dooyewaard StipendiumJurre Blom-Winnaar van het Dooyewaard-Stipendium 2015-2016Stijn Rietman - winnaar van de Gerrit van Houten AtelierprijsFranka van der Linden - Artist in residence 2016-Atelier EspinetteIvor Helberg -Winnaar van het Dooyewaard StipendiumDooyewaard stipendiumMelody Toering-Kunstenaars van de Dooyewaard Stichting Blaricum