IMG_7078-webMark-Outjers in Hart NibbrigDooyewaard Stichting. Atelier Mondriaan14 Dooyewaard Stichting. Atelier Hart Nibbrig.Atelier De Gors-Dooyewaard Stichting Blaricum12 Dooyewaard Stichting. Atelier Hart Nibbrig20 Het raam van Mondriaan gerestaureerdSchapendrift juni 2015Atelier Espinette-kelder atelierDe hut van MondriaanAtelier Espinette01 Tentoonstelling "De Hut van Mondriaan"
Jaap en Willem Dooyewaard. Foto: Singer Laren.Portret Willem DooyewaardDooyewaard Stichting in samenwerking met de HKUTheo Lohmann achter zijn schildersezel in zijn Atelier 1950La petite Espinette met Vera Lohmann 1924Mondriaan tentoonstelling Dooyewaard StichtingJaap, en Willem & Jacoba Dooyewaard. Foto: Oorspronkelijke atelier.
2007-2008-Hidenori-Mitsue-Winnaarvan het Dooyewaard-StipendiumNathalie Duivenvoorden - Winnaar van het Dooyewaard StipendiumJessica Skowroneck-Winnaar van het Dooyewaard StipendiumStijn Rietman - winnaar van de Gerrit van Houten AtelierprijsHidenori Mitsue-Winnaar Dooyewaard StipendiumWolf Aartsen -Winnaar van het Dooyewaard StipendiumIvor Helberg -Winnaar van het Dooyewaard StipendiumRuben Kragt -Winnaar van het Dooyewaard StipendiumFietstochtFranka van der Linden - Artist in residence 2016-Atelier EspinetteJessica Skowroneck-Koninklijke prijs voor de schilderkunstJurre Blom-Winnaar van het Dooyewaard-Stipendium 2015-20161999-2000-Marijke-Sjollema - Winnaarvan het Dooyewaard-StipendiumDooyewaard stipendiumEric Setz-Winnaar van het Dooyewaard Stipendium2006-Leon-Bekkema-Winnaarvan het Dooyewaard-StipendiumStijn Rietman - winnaar van de Gerrit van Houten AtelierprijsLeon Roe Bekkema -Winnaar van het Dooyewaard Stipendium2006 Stijn RietmanLiselot Veenendaal-Jurre Blom-Winnaar van het Dooyewaard-Stipendium 2016-2017LOCUS FOCUSMelody Toering-Kunstenaars van de Dooyewaard Stichting Blaricum